fbpx

m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

polymer chemist

Lockas du av att vara en del i ett team som jobbar med att förbättra vår miljö?
Vill du samtidigt vara med och förändra plastbranschen så att vi går mot ett friskare klimat i världen?
Då är du varmt välkommen att ansöka om tjänsten som Polymerkemist!

Vi är ett bolag som utvecklar, säljer och distribuerar bioplast med bas på Hönö utanför Göteborg och just nu söker vi en Polymerkemist!

En intresserad tjej eller kille som vill vara en del av vår R&D och produktionsenhet.

Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill förändra en traditionell fossilbaserad plastindustri till ett biobaserat samhälle.

 

ANSVARSOMRÅDE

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för produktutvecklingen och ta fram och karaktärisera nya recept från idéstadiet hela vägen till leverans av provmaterial till kund.

Du är den som driver utvecklingsprojekt och är den sammankopplande länken mellan externa och interna intressenter.

Genom omvärldsbevakning har du bra koll på marknad, nya material och maskiner för att identifiera produktutvecklingsmöjligheter. Detta sker bland annat genom närvaro på branschmässor, möten med kunder och leverantörer.

Internt samverkar du med marknad, produktion och utvecklingsteam. Du deltar i samtliga moment under produktutvecklingen vilket gör arbetet väldigt praktiskt. Som exempel provkörningar, analyser och kvalitetsuppföljning på egen hand.

Din tekniska kompetens kommer väl till pass när du agerar tekniskt stöd vid införsäljning samt anpassning av kundspecifika produkter. Rollen innefattar också att driva patentärenden.

 

VAD VI ERBJUDER

Startdatum: Januari 2021
Omfattning: 100%
Ort: Tärnvägen 11, 475 40 Hönö
Lön: Fast månadslön

 

KVALIFIKATIONER

Vi tror att du har en polymerteknisk högskoleutbildning, gärna nyligen utexaminerad och vill arbeta med produktutveckling och projektledning.

Tjänsten är självständig vilket kräver att du har en god planeringsförmåga, är drivande och metodisk samt har en god problemlösningsförmåga. Det krävs att du gillar kombinationen av teoretiskt och praktiskt arbete.

Du är öppen och bra på att lyssna, såväl inåt organisationen som utåt. Du är prestigelös i din kontakt med omgivningen samt ser helheten och får arbetet att komma vidare. Vi ser en person framför oss som är kreativ, nyfiken och uthållig. Vidare har du en god tekniskt förståelse gällande produkt, material och process.

Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Tjänsten innefattar resor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Denna tjänsten ansöker du genom rekryteringsbolaget Jerrie.

Ansök tjänsten till Polymerkemist genom att klicka här.